TEKNINEN RYHMÄ

Tekninen ryhmä koostuu kokeneimmista ja aktiivisimmista FKDS:n jäsenistä. Teknisen ryhmän vastuulla on opetus, tekninen taso taso sekä yleinen kehitys suomessa KDS karatessa joka noudattaa Sensei Haradan opetussuuntaa. Tekninen ryhmä vastaa myös suomessa tapahtuvista vyöarvojen myöntämisestä.

 

TEKNISEN RYHMÄN JÄSENET

Patrik Hautanen

Patrik Hautanen, 5 dan ”Karate on henkistä sekä fyysistä harjoittelua”

Syntynyt: 1970     Ammatti: Opettaja

Olena aina ollut kiinnostunut kamppailulajeista ja olen tavannut monia eri tyylejä ja lajeja vuosien aikana jona olen harjoitellut. Aloitin harjoittelun KDS seurassa Vöyrillä vuonna 1986. Karate antaa minulle niin sanotusti elämänlaatua sekä samalla henkistä ja fyysistä harjoittelua mahtavassa ilmapiirissä monien erilaisten ihmisten kanssa ympäri maailman. Harjoittelu, ajanvietto perheen, ystävien, metsästyksen, kalastuksen ja koirien kanssa (minulla on kuusi koiraa) pohjustavat hyvin minun ”carpe diem” (tartu hetkeen) elämäntapaani.

Jari Lähdesluoma

Jari Lähdesluoma, 5 dan

Syntynyt: 1972     Ammatti: Sales manager

Aloitin karaten harjoittelun 1988 viidentoista vuoden ikäisenä ja olen harjoitellut säännöllisesti sen jälkeen. Minulle myönnettiin 1 dan musta vyö vuonna 1993. Olen asunut monissa eri paikoissa ja harjoitellut useissa eri KDS seuroissa ympäri suomea. Nykyään olen asettunut aloilleni Vaasaan jos harjoittelen AVKDS seurassa (Åbo Akademi i Vasa KDS). Karaten harjoittelu on erittäin kiehtovaa koska siinä on mahdollisuus koko ajan kehittyä ja koskaan ei tule valmiiksi, aina on parantamisen varaa.

Emma Wester

Emma Wester, 3 dan ”Karate antaa positiivista energiaa”

Syntynyt: 1979     Ammatti: Projektikoordinaattori

Aloitin KDS harjoittelun opiskellessani lukiossa kun kiinnostus hevosia ja esteratsastusta kohtaan alkoi hälvetä. KDS antoi minulle uuden inspiraation. Harjoittelulla on ensiarvoinen rooli elämässäni. Harjoittelu antaa minulle positiivista energiaa joka mahdollistaa sen että selviydyn elämän muista haasteista. Mutta vaativimmat tilanteet kohtaan usein salissa. Sen lisäksi harjoittelutoverit muuttuvat tärkeimmiksi vuosien kuluessa.